Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till moribund

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet moribund, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet moribund i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till moribund (adjektiv)

Synonymer till moribund (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet moribund

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet moribund, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet moribund i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för moribund kommer från.

  1. Finnegan saw it as a chance to revitalize his moribund party, saying "good government is good politics.".  
  2. The underground comix movement that had flourished in the late 1960s and early 1970s also seemed moribund.  
  3. All that remained of the LNC was Brookwood Cemetery itself, by this time moribund and becoming heavily overgrown.  
  4. The Ainu language, which is a language isolate, is moribund, with only a few native speakers remaining as of 2014.  
  5. Young and Warner later lived together in Sydney while trying to find work in the moribund Australian bluegrass scene.  

Mer information om moribund

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "moribund" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av moribund. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av moribund för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till moribund, för att få mer djupgående information.

Siffror om moribund

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om moribund.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, dying är som ett exempel en synonym till moribund. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.