Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till minimized

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet minimized, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet minimized i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till minimized (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet minimized

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet minimized, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet minimized i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för minimized kommer från.

  1. The production deliberately minimized the use of red, as it was an important thematic signature elsewhere.  
  2. An arrangement was devised that minimized the interference, resulting in reasonably good beams being produced, in September 1942.  
  3. The forced labor of local peasants minimized losses among Ferdinand's own troops, but many of the peasants perished in the effort.  
  4. He minimized his own voice, and signed a contract to limit his authorial discretion in favor of producing what looked like verbatim copy.  
  5. The band minimized the amount of shows for which tickets were sold at physical box offices, preferring to sell over the telephone instead.  

Mer information om minimized

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "minimized" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av minimized. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av minimized för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till minimized, för att få mer djupgående information.

Siffror om minimized

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om minimized.

  • Antal tecken: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, decreased är som ett exempel en synonym till minimized. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.