Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till mental picture

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen mental picture, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen mental picture i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till mental picture (substantiv)


Mer information om mental picture

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "mental picture" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av mental picture. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av mental picture för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till mental picture, för att få mer djupgående information.

Siffror om mental picture

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om mental picture.

  • Antal tecken: 14 (13 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, picture är som ett exempel en synonym till mental picture. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.