Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till lolly

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet lolly, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet lolly i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till lolly (substantiv)

Synonymer till lolly (substantiv)


Exempelmeningar för ordet lolly

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet lolly, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet lolly i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för lolly kommer från.

  1. In 2009, UK ice cream company Del Monte Superfruit Smoothies launched an ice lolly moulded to resemble Craig emerging from the sea.  
  2. The sweet nectar from the flowers was sucked or drained by soaking in water and in some cases mixed with some wattle gum to make a sweet lolly.  
  3. Lyons' Fab lolly, introduced in 1967, was launched to capitalise on the series' success and originally used FAB 1, Lady Penelope and Parker in its branding.  

Mer information om lolly

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "lolly" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av lolly. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av lolly för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till lolly, för att få mer djupgående information.

Siffror om lolly

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om lolly.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, boodle är som ett exempel en synonym till lolly. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.