Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till lawfully

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet lawfully, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet lawfully i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till lawfully (adverb)

Synonymer till lawfully (adverb)


Exempelmeningar för ordet lawfully

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet lawfully, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet lawfully i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för lawfully kommer från.

  1. East claimed that since he had lawfully entered the books into the Company's register, the rights of the works belonged to him.  
  2. At the Conference of the Parties in Botswana in 1983, it was argued on behalf of aggrieved local people that it was reasonable to sell the lawfully hunted skins.  
  3. Critics argue that farmers lawfully use large quantities of the fertilizer, and as of 2009, only Nevada and South Carolina require identification from purchasers.  
  4. They could not decide whether Saunders had intended to provoke the police into shooting him, but concluded that the fatal shots were fired lawfully in self-defence.  
  5. In a 1929 case, Higgins, then a Justice of the High Court, suggested (as obiter dictum) that a person could lawfully object to compulsory voting on the grounds of religious belief.  

Mer information om lawfully

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "lawfully" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av lawfully. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av lawfully för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till lawfully, för att få mer djupgående information.

Siffror om lawfully

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om lawfully.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, legally är som ett exempel en synonym till lawfully. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.