Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till knack

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet knack, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet knack i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till knack (substantiv)


Exempelmeningar för ordet knack

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet knack, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet knack i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för knack kommer från.

  1. His record as governor continued his reputation for having, as White said, "a knack for getting things done".  
  2. He has the happy knack of combining infinitely melodious themes and the cleverly diluted likeness of the authentic atmosphere.".  
  3. Humbert, a patronage the writer Adrian Tinniswood described as "the Victorian Royal Family's knack for choosing second-rate architects".  
  4. He demonstrated a particular knack for Russian comedy in Jonathan Miller's productions of the Anton Chekhov plays Three Sisters and Ivanov.  
  5. Berryman understood the Americans and they understood him; he had a knack of avoiding friction without sacrificing Australian dignity or interests.  

Mer information om knack

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "knack" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av knack. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av knack för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till knack, för att få mer djupgående information.

Siffror om knack

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om knack.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, bent är som ett exempel en synonym till knack. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.