Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till in real time

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen in real time, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen in real time i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till in real time (adverb)


Exempelmeningar för frasen in real time

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen in real time, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen in real time i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för in real time kommer från.

  1. Both Twitter and blogs can be written quickly and allow the reader to interact in real time with the authors.  
  2. Majora's Mask imposes a time limit of three days (72 hours) in-game time, which is about 54 minutes in real time.  
  3. Halo 3 added new capabilities to the Flood, including the ability for the parasite to infect enemies in real time.  
  4. Filmed in real time, the episode is designed to look like it was recorded in four uninterrupted eleven-minute takes.  
  5. Observations analyzed the storm as having a symmetric warm-core, whereas in real time it was considered subtropical.  

Mer information om in real time

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "in real time" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av in real time. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av in real time för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till in real time, för att få mer djupgående information.

Siffror om in real time

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om in real time.

  • Antal tecken: 12 (10 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, immediately är som ett exempel en synonym till in real time. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.