Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till honk

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet honk, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet honk i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till honk (verb)

Synonymer till honk (verb)

Synonymer till honk (verb)

Synonymer till honk (verb)


Ordet honk på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet honk på svenska.


Exempelmeningar för ordet honk

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet honk, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet honk i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för honk kommer från.

  1. The loud goose-like honking call is a familiar sound, particularly during the breeding season; pairs often honk in unison, and often carry on for some time when perched.  
  2. Drescher's voice was the frequent subject of criticism; Maitland McDonagh said she had a "nasal honk [that] could shatter crystal", but believed her fans would enjoy her performance.  

Mer information om honk

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "honk" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av honk. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av honk för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till honk, för att få mer djupgående information.

Siffror om honk

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om honk.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, blare är som ett exempel en synonym till honk. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.