Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till hang

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet hang, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet hang i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till hang (substantiv)

Synonymer till hang (verb)

Synonymer till hang (verb)

Synonymer till hang (verb)

Synonymer till hang (verb)

Synonymer till hang (verb)


Exempelmeningar för ordet hang

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet hang, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet hang i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för hang kommer från.

  1. Maria and Tommaso's portraits hang alongside each other at the Metropolitan Museum of Art in New York.  
  2. Sheep tails also hang down, even when short or docked, while the short tails of goats are held upwards.  
  3. He seems to have been left to hang for longer than the others, before suffering the remainder of his sentence.  
  4. At airports, windsocks indicate wind direction, and can also be used to estimate wind speed by the angle of hang.  
  5. Suspended cups, which may hang from forks in branches, or between two branches, are the more common style of nest.  

Mer information om hang

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "hang" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av hang. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av hang för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till hang, för att få mer djupgående information.

Siffror om hang

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om hang.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, bent är som ett exempel en synonym till hang. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.