Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till grazing land

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen grazing land, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen grazing land i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till grazing land (substantiv)


Exempelmeningar för frasen grazing land

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen grazing land, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen grazing land i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för grazing land kommer från.

  1. Al-Aswani wrote that beef was plentiful in Alodia, which he attributed to the bountiful grazing land.  
  2. The area now known as Calf Pasture was used by Connecticut colony settlers in the 17th century as grazing land for cows.  
  3. It was he who resold the Glen Affric deer forest to the west and a large area of grazing land to the Forestry Commission.  
  4. There is also evidence to suggest that elephants were briefly utilized in the Late Period but largely abandoned due to lack of grazing land.  
  5. Unlike Oak Ridge, the ranch school at Los Alamos, along with 54,000 acres (22,000 ha) of surrounding forest and grazing land, was soon acquired.  

Mer information om grazing land

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "grazing land" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av grazing land. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av grazing land för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till grazing land, för att få mer djupgående information.

Siffror om grazing land

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om grazing land.

  • Antal tecken: 12 (11 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, pasture är som ett exempel en synonym till grazing land. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.