Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till go on

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen go on, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen go on i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till go on (verb)

Synonymer till go on (verb)

Synonymer till go on (verb)

Synonymer till go on (verb)

Synonymer till go on (verb)


Frasen go on på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen go on på svenska.


Exempelmeningar för frasen go on

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen go on, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen go on i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för go on kommer från.

  1. Syracuse would go on to win the 1902 Series, while the Franklin Athletic Club won the Series in 1903.  
  2. Auden, who would go on to become a highly regarded poet, portrayed Katherina in the play opposite him.  
  3. People may then go on to receive additional chemotherapy, radiation therapy, or a stem cell transplant.  
  4. However, the Kings were then swept by the Calgary Flames who would go on to win their first Stanley Cup.  
  5. The murderer sends Neal a letter informing him that his books have inspired him to go on a killing spree.  

Mer information om go on

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "go on" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av go on. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av go on för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till go on, för att få mer djupgående information.

Siffror om go on

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om go on.

  • Antal tecken: 5 (4 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, advance är som ett exempel en synonym till go on. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.