Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till furrowed

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet furrowed, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet furrowed i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till furrowed (adjektiv)


Ordet furrowed på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet furrowed på svenska.


Exempelmeningar för ordet furrowed

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet furrowed, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet furrowed i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för furrowed kommer från.

  1. The cap surface can be furrowed; shiny when dry, it can be a little sticky when wet, and may crack with age.  
  2. Mont Blanc was before us, but it was covered with cloud; its base, furrowed with dreadful gaps, was seen above.  
  3. The bark is generally dark brown to grey—smooth in younger plants though it can be furrowed and rough in older plants.  
  4. Their highly furrowed nose-leafs likely assist in focusing the emission of sound, reducing the effect of environmental clutter.  
  5. Most articular surfaces of the arm bones were deeply furrowed, indicating that the animal had thick pads of cartilage between the joints.  

Mer information om furrowed

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "furrowed" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av furrowed. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av furrowed för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till furrowed, för att få mer djupgående information.

Siffror om furrowed

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om furrowed.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, canaliculate är som ett exempel en synonym till furrowed. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.