Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till frightfully

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet frightfully, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet frightfully i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till frightfully (adverb)


Ordet frightfully på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet frightfully på svenska.


Exempelmeningar för ordet frightfully

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet frightfully, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet frightfully i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för frightfully kommer från.

  1. I knew that Destiny was French and that Rhapsody had to be frightfully 'Sloaney', but that was about it.".  
  2. In mid-1829, Sir David Wilkie reported the King "was wasting away frightfully day after day", and had become so obese that he looked "like a great sausage stuffed into the covering".  
  3. The reviews praised Clarke's "deft" handling of the pastiche of styles, but many criticised the novel's pace, The Guardian complaining that "the plot creaks frightfully in many places and the pace dawdles".  

Mer information om frightfully

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "frightfully" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av frightfully. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av frightfully för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till frightfully, för att få mer djupgående information.

Siffror om frightfully

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om frightfully.

  • Antal tecken: 11
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, terribly är som ett exempel en synonym till frightfully. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.