Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till forthwith

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet forthwith, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet forthwith i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till forthwith (adverb)


Exempelmeningar för ordet forthwith

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet forthwith, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet forthwith i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för forthwith kommer från.

  1. This idea was rapidly quashed; Don Vincenzo ordered that the remaining Andromeda music be sent to him forthwith.  
  2. About half a week later Hall returned with the Mosquito king, who announced that MacGregor's land grant was revoked forthwith.  
  3. The British Cabinet demanded that Hitler be given an ultimatum at once, and if troops were not withdrawn by the end of 2 September, that war be declared forthwith.  

Mer information om forthwith

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "forthwith" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av forthwith. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av forthwith för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till forthwith, för att få mer djupgående information.

Siffror om forthwith

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om forthwith.

  • Antal tecken: 9
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, immediately är som ett exempel en synonym till forthwith. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.