Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till fend off

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen fend off, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen fend off i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till fend off (verb)


Frasen fend off på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen fend off på svenska.


Exempelmeningar för frasen fend off

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen fend off, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen fend off i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för fend off kommer från.

  1. At the corset shop, she was forced to fend off unwelcome advances from Russian officers and other men.  
  2. Rogers stocked his ships with limes to fend off scurvy, a practice not universally accepted at that time.  
  3. The Austrian cavalry unsuccessfully tried to fend off the French, but the Austrian infantry broke and ran.  
  4. The match ended in a thrilling draw as South Australia's last-wicket pair held on to fend off the visitors.  
  5. Weintraub describes it as "Shaw's attempt to fend off 'the bottomless pit of an utterly discouraging pessimism'".  

Mer information om fend off

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "fend off" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av fend off. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av fend off för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till fend off, för att få mer djupgående information.

Siffror om fend off

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om fend off.

  • Antal tecken: 8 (7 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, debar är som ett exempel en synonym till fend off. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.