Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till favored

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet favored, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet favored i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till favored (adjektiv)

Synonymer till favored (adjektiv)

Synonymer till favored (adjektiv)


Ordet favored på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet favored på svenska.


Exempelmeningar för ordet favored

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet favored, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet favored i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för favored kommer från.

  1. On December 24, two days before the game, spread bettors favored Virginia Tech to win by three points.  
  2. Several plantation owners in Hawaii favored the importation of coolie labor from the East India region.  
  3. His policy brought him into conflict with Prime Minister Eleftherios Venizelos, who favored the Allies.  
  4. The Templars became a favored charity throughout Christendom, and grew rapidly in membership and power.  
  5. Though few favored the Democrat, Hearst decided, "Unlimber the guns; we are going to fight for Bryan.".  

Mer information om favored

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "favored" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av favored. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av favored för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till favored, för att få mer djupgående information.

Siffror om favored

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om favored.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, advantaged är som ett exempel en synonym till favored. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.