Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till edit

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet edit, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet edit i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till edit (verb)

Synonymer till edit (verb)

Synonymer till edit (verb)


Ordet edit på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet edit på svenska.


Exempelmeningar för ordet edit

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet edit, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet edit i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för edit kommer från.

  1. Santesson did later edit an anthology drawn from the magazine, titled The Fantastic Universe Omnibus.  
  2. Later in that year, a two-hour edit, dominated by the concert performances, was more widely released.  
  3. It took Thander over ten hours to edit the saxophone part, which he completed over the following day.  
  4. Director Mark Romanek quit after numerous arguments with Cuomo, leaving Cuomo to edit the video himself.  
  5. On October 5, 1852, Mackenzie wrote a letter to the Examiner that Lesslie wanted to edit before printing.  

Mer information om edit

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "edit" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av edit. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av edit för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till edit, för att få mer djupgående information.

Siffror om edit

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om edit.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, blue-pencil är som ett exempel en synonym till edit. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.