Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till dumb

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet dumb, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet dumb i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till dumb (adjektiv)

Synonymer till dumb (adjektiv)

Synonymer till dumb (adjektiv)

Synonymer till dumb (adjektiv)


Ordet dumb på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet dumb på svenska.


Exempelmeningar för ordet dumb

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet dumb, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet dumb i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för dumb kommer från.

  1. The voice which used to squawk and squeakIs now for ever dumb –Yet may you see his bones and beakAll in the Mu-se-um.  
  2. I didn't fire him because he was a dumb son of a bitch, although he was, but that's not against the law for generals.  
  3. Rick Kisonak of Film Threat praised the film stating, "For a big dumb production about a movie monster smackdown, Alien vs.  
  4. Although fans criticised the laughter as too forced, Taylor stated that it was an intentionally "awkward, goofy, dumb laugh.".  
  5. One of her more pioneering and innovative charitable causes was the oral instruction of what were then called the deaf and dumb.  

Mer information om dumb

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "dumb" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av dumb. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av dumb för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till dumb, för att få mer djupgående information.

Siffror om dumb

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om dumb.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, dense är som ett exempel en synonym till dumb. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.