Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till dulled

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet dulled, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet dulled i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till dulled (adjektiv)

Synonymer till dulled (adjektiv)

Synonymer till dulled (adjektiv)


Ordet dulled på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet dulled på svenska.


Exempelmeningar för ordet dulled

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet dulled, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet dulled i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för dulled kommer från.

  1. The Enterprise was refurbished for its space shots, with its shiny exterior dulled down and extra detail added to the frame.  
  2. According to the Sunday Mirror, he produced "a sparkling display", which proved his abilities had "not been dulled by time".  
  3. The diet improved the patients' mental capabilities, in contrast to their medication, potassium bromide, which dulled the mind.  
  4. She thought that Khan made the "perfect foil" for the trio of Kirk, Spock and McCoy and said that the episode was not dulled by later episodes and films based on "Space Seed".  

Mer information om dulled

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "dulled" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av dulled. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av dulled för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till dulled, för att få mer djupgående information.

Siffror om dulled

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om dulled.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, benumbed är som ett exempel en synonym till dulled. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.