Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till diabolical

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet diabolical, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet diabolical i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till diabolical (adjektiv)

Synonymer till diabolical (adjektiv)


Ordet diabolical på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet diabolical på svenska.


Exempelmeningar för ordet diabolical

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet diabolical, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet diabolical i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för diabolical kommer från.

  1. It is true true as that accursed sin which has rendered the human heart capable of such diabolical enormities!  
  2. Writing for Comics Alliance, KM Bezner said every character, including the diabolical ones, displayed humanity and "[blurred] the lines between shades of morality".  
  3. She later referred to Harris as "hands-down the most diabolical person I have ever met", and claimed this experience was important in teaching her to take responsibility for her career.  
  4. Devon Powters of PopMatters said that "in one funked-out, fucked up, diabolical swoop, Blood Sugar Sex Magik reconfigured my relationship to music, to myself, to my culture and identity, to my race and class".  
  5. Describing the hell passage, art historian Bryson Burroughs writes that "the diabolical inventions of Bosch and Brueghel are children's boggy lands compared to the horrors of the hell [van Eyck] has imagined.".  

Mer information om diabolical

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "diabolical" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av diabolical. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av diabolical för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till diabolical, för att få mer djupgående information.

Siffror om diabolical

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om diabolical.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, demonic är som ett exempel en synonym till diabolical. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.