Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till detach

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet detach, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet detach i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till detach (verb)


Ordet detach på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet detach på svenska.


Exempelmeningar för ordet detach

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet detach, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet detach i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för detach kommer från.

  1. She stays in character during filming, and finds it difficult to detach herself from roles and accents.  
  2. The Nukekubi is a being whose head and neck detach from its body to fly about seeking human prey at night.  
  3. She found it difficult to detach herself from her character, and said that after returning home, she often cried.  
  4. In Thulsa Doom's beheading scene, Schwarzenegger hacked at a dummy and pulled a concealed chain to detach its head.  
  5. On 13 August, Commodore Karl von Müller, captain of the Emden, persuaded Spee to detach his ship as a commerce raider.  

Mer information om detach

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "detach" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av detach. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av detach för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till detach, för att få mer djupgående information.

Siffror om detach

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om detach.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, come off är som ett exempel en synonym till detach. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.