Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till depreciate

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet depreciate, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet depreciate i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till depreciate (verb)

Synonymer till depreciate (verb)


Mer information om depreciate

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "depreciate" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av depreciate. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av depreciate för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till depreciate, för att få mer djupgående information.

Siffror om depreciate

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om depreciate.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, deprecate är som ett exempel en synonym till depreciate. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.