Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till demilitarized zone

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen demilitarized zone, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen demilitarized zone i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till demilitarized zone (substantiv)


Exempelmeningar för frasen demilitarized zone

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen demilitarized zone, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen demilitarized zone i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för demilitarized zone kommer från.

  1. The Crab People had a larger role and shared a demilitarized zone with the Underpants Gnomes—only one Crab Person appears in the final game—and Mr.  
  2. Only a handful of families now live in the town, making a living by providing services for the United Nations troops patrolling the demilitarized zone.  

Mer information om demilitarized zone

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "demilitarized zone" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av demilitarized zone. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av demilitarized zone för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till demilitarized zone, för att få mer djupgående information.

Siffror om demilitarized zone

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om demilitarized zone.

  • Antal tecken: 18 (17 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 9
  • Antal vokaler: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, DMZ är som ett exempel en synonym till demilitarized zone. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.