Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till delineation

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet delineation, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet delineation i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till delineation (substantiv)

Synonymer till delineation (substantiv)

Synonymer till delineation (substantiv)


Exempelmeningar för ordet delineation

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet delineation, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet delineation i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för delineation kommer från.

  1. Desolation is almost gruesome in the grim delineation of the figure typifying all the widowed world in one lone woman.  
  2. Schodde observed that the delineation between subspecies does not correspond with a change in habitat and was hence valid.  
  3. There was a clear delineation, however, as Hancock and Bayard, with 171 and 158½ respectively, were far ahead of the pack.  
  4. If this amorous pageant had been a mere fiction, instead of having actually taken place, still the power of its delineation would have consisted in its probability.  
  5. Navy was consulted in the planning process due to the road's proposed routing through MCAS Miramar that would provide a delineation against further urban development.  

Mer information om delineation

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "delineation" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av delineation. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av delineation för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till delineation, för att få mer djupgående information.

Siffror om delineation

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om delineation.

  • Antal tecken: 11
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, depiction är som ett exempel en synonym till delineation. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.