Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till delete

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet delete, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet delete i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till delete (verb)

Synonymer till delete (verb)

Synonymer till delete (verb)


Ordet delete på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet delete på svenska.


Exempelmeningar för ordet delete

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet delete, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet delete i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för delete kommer från.

  1. The figure was too large to simply delete, so Liu was repainted as Dong Biwu, and made to appear as if in the second row.  
  2. Fairly early in the design process, the decision was made to delete the funnels to reduce turbulence over the flight deck.  
  3. The motion to delete Article 9 of the proposed document, which protected the rights of slave owners, failed by a vote of 16–26.  
  4. Johns initially recorded eight songs, only to delete the files thinking they were too similar to tracks on the previous album, Neon Ballroom.  
  5. The next morning, Martin asked a hotel receptionist to delete Lowe's name from the room registration system, saying that he had kicked Lowe out the previous night for being a homosexual.  

Mer information om delete

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "delete" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av delete. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av delete för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till delete, för att få mer djupgående information.

Siffror om delete

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om delete.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, cancel är som ett exempel en synonym till delete. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.