Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till deflect

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet deflect, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet deflect i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till deflect (verb)

Synonymer till deflect (verb)

Synonymer till deflect (verb)

Synonymer till deflect (verb)


Exempelmeningar för ordet deflect

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet deflect, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet deflect i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för deflect kommer från.

  1. Notably, in order to deflect a test particle from its geodesic path, an external force must be applied.  
  2. These forces deflect all bodies resting on the Earth's surface from the geodesics they would otherwise follow.  
  3. Mercury's magnetic field is strong enough to deflect the solar wind around the planet, creating a magnetosphere.  
  4. John successfully devastated much of Brittany, but did not deflect Philip's main thrust into the east of Normandy.  
  5. The interior of the building features more than 100 large cubes that deflect sound and provide excellent acoustics.  

Mer information om deflect

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "deflect" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av deflect. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av deflect för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till deflect, för att få mer djupgående information.

Siffror om deflect

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om deflect.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, bend är som ett exempel en synonym till deflect. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.