Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till date from

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen date from, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen date from i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till date from (verb)


Exempelmeningar för frasen date from

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen date from, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen date from i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för date from kommer från.

  1. Some panels formerly attributed to him are now thought to date from after 1451, the year of his death.  
  2. The coins, believed to date from the 3rd century, were found about 150 m (450 ft) from the Roman baths.  
  3. The panels in the chapel of St Katherine are attributed to Arnold of Nijmegen and date from about 1520.  
  4. It is uncertain when these towers were built, although it is thought they may date from the 13th century.  
  5. It is relatively primitive compared to his 1290s works and is thus believed to date from his early period.  

Mer information om date from

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "date from" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av date from. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av date from för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till date from, för att få mer djupgående information.

Siffror om date from

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om date from.

  • Antal tecken: 9 (8 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, go back är som ett exempel en synonym till date from. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.