Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till coward

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet coward, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet coward i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till coward (substantiv)


Exempelmeningar för ordet coward

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet coward, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet coward i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för coward kommer från.

  1. Pierce's opponents caricatured him as an anti-Catholic coward and alcoholic ("the hero of many a well-fought bottle").  
  2. His depiction of the secondary characters, such as the cunning Keechaka and the coward Uttara Kumara, is also noteworthy.  
  3. Thomas Gordon and the French political philosopher Montesquieu (1689–1755) both remarked that Augustus was a coward in battle.  
  4. A sniper is only a coward, not a hero, and an uncontrolled, uncontrollable mob is only the voice of madness, not the voice of the people.  
  5. She then casts a spell to make his cringing, dodging and ducking permanent, intending that he lose his reputation and be branded a coward.  

Mer information om coward

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "coward" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av coward. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av coward för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till coward, för att få mer djupgående information.

Siffror om coward

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om coward.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, Coward är som ett exempel en synonym till coward. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.