Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till coriander

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet coriander, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet coriander i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till coriander (substantiv)

Synonymer till coriander (substantiv)

Synonymer till coriander (substantiv)


Ordet coriander på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet coriander på svenska.


Exempelmeningar för ordet coriander

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet coriander, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet coriander i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för coriander kommer från.

  1. Archaeological sites with contemporary finds have revealed spices, including coriander, poppy, celery, dill, summer savory, mustard, and fennel.  
  2. The ever-present candied ginger, coriander, aniseed and other spices were referred to as épices de chambre ('parlor spices') and were taken as digestibles at the end of a meal to "close" the stomach.  

Mer information om coriander

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "coriander" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av coriander. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av coriander för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till coriander, för att få mer djupgående information.

Siffror om coriander

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om coriander.

  • Antal tecken: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, Chinese parsley är som ett exempel en synonym till coriander. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.