Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till confirm

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet confirm, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet confirm i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till confirm (verb)

Synonymer till confirm (verb)


Exempelmeningar för ordet confirm

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet confirm, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet confirm i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för confirm kommer från.

  1. Keller asked Peters to confirm there would be no expense to the federal government, which Peters did.  
  2. The discoveries were widely seen to confirm current theories about the crater impact and its effects.  
  3. He found that it helped his fellow squadron members identify his aircraft and confirm his combat claims.  
  4. After the game, Gretzky took the opportunity to confirm his patriotism: "I'm still proud to be a Canadian.  
  5. Not until the first billet arrived from Harwell in 1951 were they able to confirm that this was practical.  

Mer information om confirm

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "confirm" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av confirm. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av confirm för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till confirm, för att få mer djupgående information.

Siffror om confirm

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om confirm.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, corroborate är som ett exempel en synonym till confirm. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.