Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till come on

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen come on, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen come on i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till come on (verb)

Synonymer till come on (verb)

Synonymer till come on (verb)

Synonymer till come on (verb)


Frasen come on på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen come on på svenska.


Exempelmeningar för frasen come on

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen come on, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen come on i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för come on kommer från.

  1. The queen's bedroom is considered a sacred place and many visitors come on pilgrimage to pray to her spirit.  
  2. In third class, passengers were largely left to their own devices after being informed of the need to come on deck.  
  3. Serevi did not play for Fiji in the 1997 season, but did come on against Scotland in Fiji's 51–26 win at Suva in 1998.  
  4. It has been a great pleasure for me to come on this tour and I would like you all to know how much I have appreciated it ..  
  5. Jesus taught that an apocalyptic figure, the "Son of Man", would soon come on clouds of glory to gather the elect, or chosen ones.  

Mer information om come on

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "come on" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av come on. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av come on för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till come on, för att få mer djupgående information.

Siffror om come on

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om come on.

  • Antal tecken: 7 (6 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, approach är som ett exempel en synonym till come on. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.