Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till come off

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen come off, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen come off i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till come off (verb)

Synonymer till come off (verb)

Synonymer till come off (verb)


Frasen come off på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen come off på svenska.


Exempelmeningar för frasen come off

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen come off, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen come off i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för come off kommer från.

  1. Johanneson had just come off his second defeat to Armenian Leva Kirakosyan, whom Gomez had knocked out in October 2004.  
  2. Holders of territories have a "home advantage" and usually come off better in an encounter between two similar-sized frogs.  
  3. Penney noted that "the RAF has handled aircraft for a long time and can fly Valiants as soon as they come off the production line.  
  4. I like the characters to come off like people actually do they don't say "hi" when strangers come knocking, they say "who the hell are you?  
  5. The two criticized Anderson for looking at the "minutiae of life too intensely", which made many of the actors and actresses come off as ciphers.  

Mer information om come off

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "come off" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av come off. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av come off för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till come off, för att få mer djupgående information.

Siffror om come off

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om come off.

  • Antal tecken: 8 (7 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, chip är som ett exempel en synonym till come off. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.