Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till come away

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen come away, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen come away i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till come away (verb)


Mer information om come away

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "come away" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av come away. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av come away för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till come away, för att få mer djupgående information.

Siffror om come away

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om come away.

  • Antal tecken: 9 (8 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, detach är som ett exempel en synonym till come away. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.