Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till cherry

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet cherry, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet cherry i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till cherry (adjektiv)

Synonymer till cherry (substantiv)

Synonymer till cherry (substantiv)


Exempelmeningar för ordet cherry

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet cherry, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet cherry i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för cherry kommer från.

  1. She replied that she was cutting down a cherry tree, and he arrived at her house 35 minutes later to help.  
  2. Later in the year, fruit becomes more important, including bramble, strawberry, cherry, hawthorn, rowan and juniper.  
  3. A tachibana orange tree and a cherry blossom tree stood symmetrically on both sides of the front staircase of the building.  
  4. Silver locks and hinges were from two small wooden boxes or caskets, one made of decorative cherry wood and one made of yew.  
  5. Vincent wrote to Theo on 21 April 1888 that he had 10 orchards and "one big [painting] of a cherry tree, which I've spoiled".  

Mer information om cherry

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "cherry" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av cherry. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av cherry för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till cherry, för att få mer djupgående information.

Siffror om cherry

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om cherry.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, red är som ett exempel en synonym till cherry. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.