Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till characterization

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet characterization, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet characterization i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till characterization (substantiv)

Synonymer till characterization (substantiv)

Synonymer till characterization (substantiv)


Ordet characterization på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet characterization på svenska.


Exempelmeningar för ordet characterization

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet characterization, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet characterization i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för characterization kommer från.

  1. Balzac's use of recurring characters provides unparalleled depth and characterization for his readers.  
  2. It has been reported fewer than 100 times in the medical literature since its characterization in 1892.  
  3. The answer seemed only to reinforce the Republicans' characterization of him as ignorant of the issues.  
  4. Reviewers praised Niffenegger's characterization of Henry and Clare, particularly their emotional depth.  
  5. Anarky has undergone several shifts in his characterization over the course of the character's existence.  

Mer information om characterization

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "characterization" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av characterization. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av characterization för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till characterization, för att få mer djupgående information.

Siffror om characterization

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om characterization.

  • Antal tecken: 16
  • Antal konsonanter: 9
  • Antal vokaler: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, characterisation är som ett exempel en synonym till characterization. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.