Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till characterisation

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet characterisation, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet characterisation i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till characterisation (substantiv)

Synonymer till characterisation (substantiv)


Exempelmeningar för ordet characterisation

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet characterisation, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet characterisation i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för characterisation kommer från.

  1. Some praised its insight and characterisation, others faulted its style and the characters' lack of depth.  
  2. It was during the latter characterisation that he revived his Big-Boot Dance, which was a hit with audiences.  
  3. Oliver considers this characterisation to be one of Gibbons's "most enjoyable and vicious" satirical portraits.  
  4. The film also expands upon Austen's subtle characterisation by exaggerating the emotions of characters and certain scenes.  
  5. Describing the film as highly entertaining, she praises the writing and characterisation in particular, Sweet, Helga and Kida.  

Mer information om characterisation

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "characterisation" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av characterisation. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av characterisation för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till characterisation, för att få mer djupgående information.

Siffror om characterisation

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om characterisation.

  • Antal tecken: 16
  • Antal konsonanter: 9
  • Antal vokaler: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, characterization är som ett exempel en synonym till characterisation. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.