Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till boring

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet boring, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet boring i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till boring (adjektiv)

Synonymer till boring (substantiv)

Synonymer till boring (substantiv)


Ordet boring på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet boring på svenska.


Exempelmeningar för ordet boring

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet boring, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet boring i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för boring kommer från.

  1. Actress Jolene Blalock (T'Pol) criticized the early stories as boring and lacking intriguing content.  
  2. He persuades her to come with him to New York City, and admonishes Angela as ugly, boring and ordinary.  
  3. Marshall privately turned down the nomination, assuming the job would be boring given its limited role.  
  4. The film was directed by Paul Verhoeven (who found the book too boring to finish), and released in 1997.  
  5. Darlington, he was simply miscast both as Caesar and Antony, finding the former boring and the latter weak.  

Mer information om boring

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "boring" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av boring. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av boring för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till boring, för att få mer djupgående information.

Siffror om boring

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om boring.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, deadening är som ett exempel en synonym till boring. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.