Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till bluish green

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen bluish green, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen bluish green i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till bluish green (adjektiv)

Synonymer till bluish green (substantiv)


Exempelmeningar för frasen bluish green

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen bluish green, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen bluish green i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för bluish green kommer från.

  1. Fresh rock is dark bluish green to greenish gray, but after exposure rapidly turns brown and crumbles.  
  2. The elongated chalky bluish green or white eggs average 78 mm × 57 mm (3.1 in × 2.2 in) and weigh 130 g (4.6 oz).  

Mer information om bluish green

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "bluish green" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av bluish green. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av bluish green för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till bluish green, för att få mer djupgående information.

Siffror om bluish green

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om bluish green.

  • Antal tecken: 12 (11 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, blue-green är som ett exempel en synonym till bluish green. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.