Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till bluing

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet bluing, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet bluing i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till bluing (substantiv)

Synonymer till bluing (substantiv)


Exempelmeningar för ordet bluing

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet bluing, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet bluing i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för bluing kommer från.

  1. Melzer's reagent will turn the flesh dark blue, after the natural bluing reaction to injury has faded.  
  2. Possession and use of psilocybin mushrooms, including the bluing species of Psilocybe, is therefore prohibited by extension.  
  3. The flesh is whitish to yellowish or reddish yellow in the cap, or reddish brown in the stem, and shows little or no bluing reaction to injury.  
  4. Butyriboletus frostii mushrooms can be recognized by their dark red sticky caps, the red pores, the network-like pattern of the stipe, and the bluing reaction to tissue injury.  

Mer information om bluing

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "bluing" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av bluing. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av bluing för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till bluing, för att få mer djupgående information.

Siffror om bluing

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om bluing.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, blueing är som ett exempel en synonym till bluing. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.