Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till blare

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet blare, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet blare i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till blare (substantiv)

Synonymer till blare (verb)

Synonymer till blare (verb)


Ordet blare på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet blare på svenska.


Mer information om blare

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "blare" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av blare. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av blare för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till blare, för att få mer djupgående information.

Siffror om blare

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om blare.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, blaring är som ett exempel en synonym till blare. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.