Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till binge

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet binge, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet binge i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till binge (substantiv)

Synonymer till binge (substantiv)

Synonymer till binge (verb)


Ordet binge på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet binge på svenska.


Exempelmeningar för ordet binge

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet binge, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet binge i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för binge kommer från.

  1. His poem, "Commemoration Ode", cost him sleep and his appetite, but was delivered on July 21, 1865, after a 48-hour writing binge.  
  2. Schmidt said that White's mental deterioration was demonstrated and exacerbated by his junk food binge the night before the murders, since he was usually known to have been health-food conscious.  

Mer information om binge

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "binge" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av binge. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av binge för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till binge, för att få mer djupgående information.

Siffror om binge

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om binge.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, bust är som ett exempel en synonym till binge. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.