Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till bigger

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet bigger, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet bigger i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till bigger (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet bigger

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet bigger, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet bigger i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för bigger kommer från.

  1. As of 2014, experimental evidence indicates they are no bigger than 10 times the size of a proton, i.e.  
  2. Richard Corliss of Time said that the film "doesn't try to be ruder or kinkier, just bigger and better".  
  3. On the fateful evening of November 10, 1975, McSorley reported he had never seen bigger seas in his life.  
  4. He was spotted by Fred Coe, NBC's manager of program development, who increasingly gave him bigger parts.  
  5. The first two teeth in the lower jaw also formed canines, but were much bigger than the upper equivalents.  

Mer information om bigger

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "bigger" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av bigger. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av bigger för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till bigger, för att få mer djupgående information.

Siffror om bigger

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om bigger.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, larger är som ett exempel en synonym till bigger. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.