Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till beep

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet beep, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet beep i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till beep (substantiv)

Synonymer till beep (verb)


Exempelmeningar för ordet beep

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet beep, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet beep i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för beep kommer från.

  1. He eventually succumbs, rips off the Robotology symbol and throws it away, causing it to beep ominously.  
  2. The reader will acknowledge payment by emitting a beep, and displaying the amount deducted and the remaining balance of the card.  

Mer information om beep

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "beep" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av beep. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av beep för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till beep, för att få mer djupgående information.

Siffror om beep

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om beep.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, bleep är som ett exempel en synonym till beep. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.