Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till be sick

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen be sick, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen be sick i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till be sick (verb)


Frasen be sick på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen be sick på svenska.


Exempelmeningar för frasen be sick

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen be sick, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen be sick i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för be sick kommer från.

  1. White took a 5–3 lead after the first session, also leaving to be sick after making a break of 85 in frame five.  
  2. I mean, it should be sick, too." Magnus Carlsson, Swedish creator of the animated series Robin, was commissioned by the band to make the video.  
  3. No, and if this be sick, sick, sick, gentlemen, make the most of it." James Sandoe in his book review for The New York Herald Tribune was very positive about Dr.  
  4. GamePro concluded that "the downfall of Children of Mana is its repetitiveness," and Chandran felt most players would be sick of the gameplay before finishing half of the game.  
  5. Newman agrees that Argento used Tenebrae to address his own public image, the notion that someone who creates art as "sick and twisted" as his, must himself be sick and twisted.  

Mer information om be sick

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "be sick" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av be sick. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av be sick för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till be sick, för att få mer djupgående information.

Siffror om be sick

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om be sick.

  • Antal tecken: 7 (6 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, vomit är som ett exempel en synonym till be sick. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.