Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till balanced

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet balanced, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet balanced i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till balanced (adjektiv)

Synonymer till balanced (adjektiv)


Ordet balanced på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet balanced på svenska.


Exempelmeningar för ordet balanced

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet balanced, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet balanced i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för balanced kommer från.

  1. Slotline is essentially a balanced line, unlike stripline and microstrip, which are unbalanced lines.  
  2. He continued that the film successfully balanced action, comedy, and suspense with mystical mythologies.  
  3. Buffalo featured a high-powered, high-tempo, balanced offense that was good at not committing turnovers.  
  4. The board believed that these ships would be balanced enough to effectively take on a multitude of roles.  
  5. The Way to Bliss recommends ways to prevent illness: a balanced diet, moderate exercise and enough sleep.  

Mer information om balanced

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "balanced" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av balanced. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av balanced för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till balanced, för att få mer djupgående information.

Siffror om balanced

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om balanced.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, counterbalanced är som ett exempel en synonym till balanced. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.