Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till avoid

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet avoid, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet avoid i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till avoid (verb)

Synonymer till avoid (verb)

Synonymer till avoid (verb)


Ordet avoid på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet avoid på svenska.


Exempelmeningar för ordet avoid

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet avoid, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet avoid i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för avoid kommer från.

  1. Pierce wanted to avoid war at all costs, and wrote to Van Buren, proposing an assembly of former U.S.  
  2. Tilden opposed the idea, but many Democrats supported it as the only way to avoid a second Civil War.  
  3. A third also sank slightly out of position when the tug towing it cut it loose to avoid the shelling.  
  4. Eager to avoid open confrontation, Smith told Dupont to reconsider his tone, and changed the subject.  
  5. John a private investigator, and felt that they "appear eager to avoid what makes their show unique".  

Mer information om avoid

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "avoid" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av avoid. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av avoid för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till avoid, för att få mer djupgående information.

Siffror om avoid

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om avoid.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, debar är som ett exempel en synonym till avoid. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.