Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till attach

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet attach, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet attach i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till attach (verb)

Synonymer till attach (verb)

Synonymer till attach (verb)

Synonymer till attach (verb)


Ordet attach på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet attach på svenska.


Exempelmeningar för ordet attach

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet attach, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet attach i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för attach kommer från.

  1. The fairly crowded gills are adnate, meaning that they attach to the stem through their entire depth.  
  2. The eggs become sticky after they are released into the water and will attach to the bottom substrate.  
  3. They later attach themselves to the underside of the leaves of water weed before becoming free swimming.  
  4. When the eggs hatch, several facehuggers attach themselves to humans trapped in the sacrificial chamber.  
  5. Would you attach any truth to their statements had they been Americans and had turned against your country?  

Mer information om attach

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "attach" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av attach. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av attach för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till attach, för att få mer djupgående information.

Siffror om attach

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om attach.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, bind är som ett exempel en synonym till attach. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.