Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till at present

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen at present, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen at present i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till at present (adverb)


Exempelmeningar för frasen at present

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen at present, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen at present i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för at present kommer från.

  1. The state of the core is highly dependent on the concentration of sulfur, which is unknown at present.  
  2. Cartographic evidence indicates that in the early 18th century the peninsula was longer than at present.  
  3. He says he will kill Hanada but, in thanks for the work he has done, is only giving a warning at present.  
  4. In future, the Regular Army will be supported by the non-regular forces and not the reverse as at present.  
  5. The known isotopes of tennessine, Ts and Ts, are too short-lived to allow for chemical experimentation at present.  

Mer information om at present

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "at present" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av at present. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av at present för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till at present, för att få mer djupgående information.

Siffror om at present

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om at present.

  • Antal tecken: 10 (9 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, now är som ett exempel en synonym till at present. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.