Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till administrative unit

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen administrative unit, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen administrative unit i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till administrative unit (substantiv)


Exempelmeningar för frasen administrative unit

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen administrative unit, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen administrative unit i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för administrative unit kommer från.

  1. For most of its history, the town was the primary administrative unit and political division of the colony.  
  2. The Kingdom was split into banovinas and Belgrade, together with Zemun and Pančevo, formed a separate administrative unit.  
  3. Each county, headed by a royal official known as a count or ispán, was an administrative unit organized around a royal fortress.  
  4. Additionally, if the committee consists of more than three members, more than three members can not be from the same administrative unit of the facility.  
  5. It would be small, but it would be a compact and manageable economic and administrative unit running from Cape Matapan to Thessalonica and Constantinople".  

Mer information om administrative unit

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "administrative unit" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av administrative unit. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av administrative unit för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till administrative unit, för att få mer djupgående information.

Siffror om administrative unit

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om administrative unit.

  • Antal tecken: 19 (18 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 10
  • Antal vokaler: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, administrative body är som ett exempel en synonym till administrative unit. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.