Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till administrative body

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen administrative body, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen administrative body i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till administrative body (substantiv)


Exempelmeningar för frasen administrative body

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen administrative body, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen administrative body i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för administrative body kommer från.

  1. Though the royal Council retained legislative and judicial responsibilities, it became a primarily administrative body.  
  2. The Greater Manchester Combined Authority (GMCA) is the top-tier administrative body for the local governance of Greater Manchester.  
  3. In a country which includes some 13,000 villages, the village is considered, by a 1972 decree, the elementary entity in the administrative body of the nation.  
  4. On 10 September 1990, Ranariddh joined the Supreme National Council of Cambodia (SNC), an interim United Nations administrative body tasked with overseeing sovereign affairs of Cambodia.  
  5. When the United Nations Transitional Authority in Cambodia (UNTAC) a parallel administrative body with the SNC was formed in February 1992, Ranariddh was appointed as one of its council members.  

Mer information om administrative body

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "administrative body" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av administrative body. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av administrative body för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till administrative body, för att få mer djupgående information.

Siffror om administrative body

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om administrative body.

  • Antal tecken: 19 (18 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 10
  • Antal vokaler: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, administrative unit är som ett exempel en synonym till administrative body. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.